mandag den 18. april 2011

At være - jeg er...

Tjaaa.. så gik der ligssom 2 år...siden jeg skrev sidst...TO år...som når jeg kigger tilbage, jo bare var sådan derudaf...som en pust...og alligevel er der sket en masse.Ved ikke rigtigt, hvad det her blogning er for noget - for mig? Hvad skal jeg med det? Hvor skal det føre hen - skal det overhovedet føre nogen steder hen?


Ligenu fylder det almindelige 'lille liv' meget. Hverdag og job, familie og venner, ferie og fri...Og hvordan jeg så får det til at blive fyldt men mening og noget godt, både for mig og for mine. Jeg har jo sådan et valgsprog/motto/livssætning: alt har sin tid og alle tider har sit. Det betyder jo egentligt noget med at 'slå sig til tåls', men det lyder så negativt.

For mig er det nok mere noget med at være i det, der ER lige nu. Og ikke bruge så megen energi og tankevirksomhed på at ønske sig noget andet/noget der VAR. Og hvor vil jeg så hen med det? Måske noget med, at det er godt at være mig i mit liv ligenu, HVIS jeg ikke fokuserer på de ting, der ikke længere ER - men bruger tid og kræfter på de ting, der IKKE VAR, men ER nu...Jeg kan godt mindes min far, som ikke længere er her - kan godt savne ham helt aldeles frygteligt - kan stadig blive grådkvalt indeni af savn og sorg. Jeg kan godt kigge tilbage på mit liv med små unger - kan godt savne, at de havde brug for mig på den der vilde måde - kan stadig huske deres duft som babyer.

Men tiden nu er en anden...jeg har kun min far i tanker og hjerte...der bor han til gengæld godt! Men jeg går ikke længere i sort over savnet - tiden er en anden nu.

Tiden nu er også en tid med store unger, der har kærester og som mere og mere har deres egne gode liv! De er dygtige til livet og det glæder mig så usigeligt og gør mig taknemmelig.


Men det sætter også tanker i gang om mit parforhold, som i mange år har været fyldt med 3 børn og deres behov; uddannelser til begge forældre; nye jobs ....vi har været gode til at give hinanden fri til at være ude og sammen med venner....

MEN: har vi glemt at være kærester? Og hvordan skal vores liv nu være, når der, om ikke ret mange år, ikke længere er 3 unger hjemme?


Lige netop det, er meget svært at blive klog på...for jeg kan jo huske, hvordan vi VAR, da vi kun var kærester...men dengang var tiden en anden...så nu skal vi finde den tid, der er nu - og en måde at være kærester på, som passer på den tid, der ER - og ikke den der VAR....

Ingen kommentarer: